vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Kelly en Julia sterk in Breda

1 augustus 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Het jonge duo Kelly Bolink en Julia Wouters kreeg de wildcard van Breda Beach om deel te nemen aan het eerste divisie toernooi op zaterdag 30 juli.

In de ochtend begon het duo sterk door een 2-0 overwinning op Kassens/Masselink, een veelbelovend begin van de dag wat later resulteerde in een verrassende finaleplaats tegen Bruggink/Morren.
Op papier een gestreden strijd van te voren, maar niets bleek minder waar. Het ervaren duo Kassens/Masselink maakte toch wat foutjes waar Bolink/Wouters van konden profiteren. De jonge telgen verloren de eerste set met 21-16.
De kansen die er al lagen in de eerste set werden in de tweede set verzilverd. Met 21-18 voor de telgen Bolink/Wouters werd het de droomfinale die Breda Beach gehoopt had.
In de laatste set ging de ervaring meetellen. Bruggink/Morren trokken terecht aan het langste eind en wonnen de laatste set met 15-9. Breda Beach en Beachsport Werkendam is super trots op het jonge duo Bolink/Wouters. Zij hebben gevochten als leeuwen.

Breda Beach kan terug kijken op een geslaagde eerste dag van het eerste divisie toernooi en hoopt volgend jaar alle teams weer terug te zien.

Lees meer over:

Werkendam beachsport
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.