Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Handjes nodig voor speeltuin VV Woudrichem

1 augustus 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Hoewel de accommodatie van VV Woudrichem al flink is aangepakt, de vereniigng is nog niet klaar, is ook de speeltuin aan een grondige schoonmaak- en onderhoudsbeurt toe. De onderhoudsploeg heeft alleen geen tijd om dit op korte termijn te doen. 

De vereniging zoekt dan ook enkele enthousiastelingen zoeken die dit willen doen. Bent u een ouder van een kind dat toch graag in onze speeltuin actief is en/of wilt u graag uw steentje bijdragen aan de accommodatie? Meld u dan aan om te komen helpen via info@vvwoudrichem.. 

Voor een drankje en hapje wordt natuurlijk gezorgd. 

Lees meer over:

Voetbal woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.