woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Henri Verhagen lanceert Domeinnaamhandel.com

1 augustus 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Henri Verhagen uit Meeuwen is gestart met de nieuwe internetsite Domeinnaamhandel.com. Met 84 domeinnamen in de veiling, ging het nieuwe concept online. Domeinnaamhandel.com is de plaats waar kopers en verkopers van websites, online concepten en domeinnamen samenkomen.

Koop
Op Domeinnaamhandel.com kan iedereen zijn of haar domeinnamen te koop zetten. Vervolgens worden deze aangeboden in een unieke veiling. Mensen kunnen zelf het hoogste bod instellen. Als vervolgens iemand biedt wordt er automatisch overheen geboden tot het maximale bod. Op deze manier wordt nooit teveel betaald voor een domeinnaam en haalt de verkopende partij het maximale uit zijn die naam.

Het aanmelden voor het verkopen van domeinnamen is voorlopig geheel gratis.

Lees meer over:

Meeuwen henri verhagen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.