vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Bulgarije: Welcome to Wijk en Aalburg - The Movie

1 augustus 2011 (door AalburgNet)

AALBURG -  Hervormd Aalburg - met name de werkgroep Bulgarije - heeft een kort filmpje gemaakt over Wijk en Aalburg en de jaarmarkt. Dit om de kinderen daar een kleine indruk te geven over het leven in Wijk en Aalburg.

Een groep uit deze gemeente reist voor de derde keer naar Bulgarije. Met het bijeen gebrachte geld is er weer een stuk van het tehuis in Stara Zagorra verbouwd. Maandagochtend 1 augustus verzamelt men zich om 7.15 uur in de Burg en daat het naar Schiphol. Een woordvoerder: 'We hopen veertien dagen in Bulgarije te verblijven om het tehuis verder op te knappen en om de kinderen iets te laten proeven van de liefde van de Heere Jezus door woord en daad.'

De groep bestaat uit: Marcel Colet, Babette Vervoorn, Nicole Klop, Josh Schilt, Elske Schoon, Peter van der Velde, Ruben Millenaar, Basco van Ballegooijen, Stefan Timmermans, Remon Vervoorn, Elise de Waal, Ilona Korevaar, Janno Groeneveld, Bertine van Vuuren, Ruth Timmermans, Hans Timmermans, Jelmer Konings, Hans de Haan, ds. Berry en Tanja Haverkamp. 

Zaterdag 13 augustus komt de groep om 9.00 uur weer aan in Amsterdam.

Lees meer over:

bulgarije hervormd
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.