dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Boer Babyloniënbroek aangevallen door stier

1 augustus 2011 (door AalburgNet)
BBYLONIENBROEK -  Een inspectie van het vee is een boer uit Babyloniënbroek afgelopen weekeinde duur komen te staan. De man raakte vrijdagavond zwaargewond nadat een stier hem op een weiland aanviel. De boer liep een dubbele longbreuk en enkele gebroken ribben op. Hij ligt op de intensive care van het ziekenhuis, maar is niet in levensgevaar. De eigenaar van het veebedrijf ging het land vrijdagavond op voor een laatste inspectie. Omdat het lang duurde voordat de boer terugkwam, schakelde de familie de buren in. Zij troffen de man zwaargewond aan in het weiland.

Stier onder schot
Toegesnelde agenten trokken uit voorzorg het wapen. Dat werd geadviseerd door andere boeren, legt een politiewoordvoerder uit. De stier bleef uiteindelijk op afstand, waarna de man naar het ziekenhuis kon. (Omroep Brabant)
 

Lees meer over:

Babylonienbroek stier
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.