woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

JOP voor christelijke jongeren

28 juli 2011 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - De interkerkelijke en landelijke evangelisatiestichting Naar House start 20 augustus om 19.00 uur met een jongerenontmoetingsplaats (JOP) in Giessen voor christelijke jongeren vanaf 13 jaar. Een plek waar jongeren positief christelijke vrienden ontmoeten, relaties ontstaan en groeien en waar ook een vrijblijvend aanbod is van goed geestelijk voedsel. In de opstartfase is de JOP elke vierde zaterdag van de maand open, maar het streven is om elke zaterdag en wellicht ook op vrijdag open te gaan. Tijdens de eerste bijeenkomst bij de dienstwoning van Naar House op Burgstraat 22 te Giessen wordt een barbecue gehouden. (Nieuwsblad)

Lees meer over:

Giessen evangelisatie house
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.