Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Slapen in een bunker... speciaal voor liefhebbers

28 juli 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Een nieuwe vorm van buiten verblijven. Slapen in een bunker. Het kan in Woudrichem op het Landgoed Kraaiveld, tussen Woudrichem en Sleeuwijk. Daar worden verschillende wandel- en fietspaden gerealiseerd. Het lange-afstands-wandelpad "Waterliniepad" (totaal 145 kilometer) voert over het landgoed, onder meer over een dijkje langs de bunkers. De bunkers staan daar voor een breed water met een natuurlijke oever. Deze bunkers zijn ingericht als een soort trekkershut met in de geschutskoepel een vogelobservatiepost.

Met een overnachting in een bunker beleef je de Nieuwe Hollandse Waterlinie intensief. Uiteraard moet je wel een beetje avontuurlijk zijn aangelegd: je slaapt in de originele setting van de bunkers. Wel is het comfort een stukje hoger dan oorspronkelijk. De drie bunkers op Landgoed Kraaiveld hebben ieder een eigen niveau aan comfort. Bij alle drie is een stookplaats en een composiettoilet.
 (Initiatefnemer Wilco de Zeeuw met vriendin Debbina van Vuuren - Foto slapenineenbunker.nl)

Meer weten? Klik door naar www.slapenineenbunker.nl

Lees meer over:

woudrichem bunker slapen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.