Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Eerste training Achilles Veen

28 juli 2011 (door AalburgNet)

VEEN - Hoofdklasser Achilles Veen draait vrijdag zijn eerste training. Een week later wordt op 6 augustus thuis geoefend tegen GJS. Dinsdag 9 augustus komt Oosterhout naar De Heuye. Op 13 augustus speelt Achilles op het terrein van Wilhelmina’26 om de Aalburg Cup tegen GDC, NOAD’32 en Wilhelmina’26. Op 16 augustus komt Unitas op bezoek. In het bekertoernooi krijgt Achilles Veen te maken met De Zwerver (20/8 uit), Dongen (23/8 thuis) en Alblasserdam (27/8 thuis). Op 3 september opent Achilles Veen de competitie thuis tegen Zwaluwen Vlaardingen. (Nieuwsblad)

Lees meer over:

aalburg veen micha
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.