woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Witte Molen dringt verlies aanzienlijk terug

28 juli 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Kleindiervoeder Witte Molen vervroegt de publicatie van de halfjaarcijfers. Donderdag aanstaande zal het bedrijf al openheid van zaken geven in plaats van 26 augustus. De cijfers zijn door ,,verbetering van administratieve processen'' nu al beschikbaar, aldus Witte Molen dinsdag. Witte Molen, het voormalige Alanheri, liet ook weten dat de cijfers in lijn liggen met de prognoses en eerdere mededelingen. Het bedrijf verwacht een omzet van 5,5 miljoen euro en een resultaat uit voortgezette activiteiten rondom het break even point.

Witte Molen heeft in de eerste jaarhelft EUR400.000 van de beoogde EUR750.000 aan kostenbesparingen gerealiseerd. Het nettoverlies over de eerste helft van 2011 kam uit op EUR12 miljoen tegen EUR47 miljoen een jaar eerder. De omzet daalde tot EUR5,6 miljoen van EUR6,7 miljoen in de eerste zes maanden van 2010.

Overname
Het bedrijf is inmiddels actief op zoek naar overnamekandidaten.Gekeken wordt naar overnames binnen de eigen sector van duiven, vogels, konijnen en knaagdieren. Ook partijen op het gebied van honden-, katten- en visvoer zijn kandidaat. 

Al sinds 1740, dus meer dan 250 jaar, produceert en verkoopt Witte Molen producten voor kleindieren. Witte Molen N.V. is een in Nederland gevestigde houdstermaatschappij van twee werkmaatschappijen.

Lees meer over:

Meeuwen witte molen overname
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.