vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Ballonvaart over Werkendam levert fraaie beelden op

26 juli 2011 (door WerkendamNet)

DORDRECHT / WERKENDAM - Dordtenaar Hans Landman is samen met John Schoone een nieuwe activiteit gestart: het organiseren van ballonvaarten vanuit Dordrecht.

Op 2 juli jongstleden maakten Landman en Schoone weer een ballonvaart. Het vertrekpunt die avond was het Wantijpark. De wind kwam uit het noord-westen en dus ging de tocht over de wijk Stadspolders naar de Dordtse Biesbosch, over Werkendam, langs Almkerk om tenslotte net voorbij Vliegbasis Gilze-Rijen te landen.

Onder fraaie weersomstandigheden werd zo'n vijftig kilometer afgelegd in bijna anderhalf uur tijd. Gezien de foto's was het een schitterende tocht. Om u een indruk tegen - en misschien een beetje te laten mee genieten - plaatst Werkendam.net een aantal van die fraaie beelden. (Foto's Hans Landman)

Heeft u interesse in een foto, stuur dan even een mail aan de redactie van Werkendam.net: infobox@werkendam.net

Zoals de wind waait, waait zijn jasje....
Als de wind goed staat (dat wél) en u wilt u ook een keer met een ballon varen over het Land van Heusden en Altena... Stuur dan een mail naar ballonvarenvanuitdordrecht@gmail.com voor meer informatie. 

Lees meer over:

Werkendam Werkendam ballonvaart
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.