maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Knaap uit Werkendam schiet met balletjespistool

26 juli 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Schieten met balletjespistolen is nu eenmaal niet toegestaan. Eens en temeer niet als die wapens verdacht veel op echte vuurwapens lijken. Dat ondervonden drie jongens van 15, 17 en 18 jaar (uit Gorinchem, Leerdam en Werkendam) afgelopen dinsdag. Zij werden voor in de middag aangehouden, omdat zij bij het station in Gorinchem met deze balletjespistolen schoten. Twee verdachten werden op het spoor aangehouden. Een derde erdachte was er op de fiest vandoor, maar werd op de Stationsweg in de kraag gevat..

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.