Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Accommodatie VV Woudrichem bijna klaar voor nieuw seizoen

26 juli 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Niet alleen de selectie moet er in het nieuwe seizoen weer goed bijstaan, maar ook de staat van de accommodatie is niet onbelangrijk. Vandaar dat er aan dat laatste al een heleboel gebeurt en is gebeurt, zo is de tribune voorzien van een nieuwe laklaag, geraken de velden weer in de staat van een biljartlaken en is er het nodige schoongemaakt.

Maar er gebeurt meer.... Rondom het hoofdveld zijn alle reclameborden verwijderd, vanwege de vernieuwing van het 'bordensysteem' dat al vele jaren werd gebruikt. De aanstelling van Ben van Eeden als man van de reclameborden legt de vereniging dan ook geen windeieren. Want naast het vernieuwen van het systeem op de borden op te hangen, zijn alle paaltjes rondom het hoofdveld schoongemaakt en zullen deze worden voorzien van een nieuwe verflaag en worden alle reclameborden weer schoongemaakt tot een piekfijn glanzende reclame-uiting.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Voetbal woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.