vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Werkbezoek CDA valt in de smaak

25 juli 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De complete CDA-fractie en een afvaardiging van het CDJA van Werkendam brachten begin deze maand een werkbezoek. . De fractie bezoekt vier tot vijf keer per jaar diverse instellingen, verenigingen en bedrijven. De partij wil op deze manier 'horen wat er leeft' en wat het CDA eventueel kan betekenen. Dit keer werden Stichting Educatief en Fairplay (St EeF), De Burcht en de Kersenboomgaard in Werkendam bezocht.


StEeF
Grote indruk maakte het bezoek aan St EeF (Stichting Educatief en Fairplay) in Werkendam. Bij deze stichting wordt sport, spel en creatieve activiteiten ingezet om kinderen en volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking actief deel te laten nemen aan die activiteiten. De fractie kreeg een uitleg en een rondleiding.
 
De Burcht
Het tweede bezoek was aan de Burcht  in Werkendam. De fractie kreeg uitleg over dit onderkomen voor Buurtvereniging de Havenstraat, Kleindierenvereniging de Sportfokkers en Vogelvereniging de Biesboschzangers.

Kersenboomgaard
Het derde bezoek betrof de kersenboomgaard aan de Zandsteeg. Gedreven vertelden de boers Robbert en Peter Oostveen over het telen van kersen. Uitgelegd werd hoe de bomen worden gesnoeid en hoe milieuvriendelijk het product is. Verder werd verteld  over het oogsten van zo’n 15 soorten kersen, van mei tot augustus. De fractie mocht zelf kersen plukken en proeven. (CDA)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.