Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Sparta'30 komt met fonkelnieuwe clubgids

25 juli 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Om iedereen rondom de club deelgenoot te maken van de sportieve prestaties en de geweldige ambities binnen Sparta'30 brengt de vereniging voor het eerst in de clubgeschiedenis aan het begin van het nieuwe seizoen een unieke presentatiegids uit. Dit magazine verschijnt op A4 formaat en is geheel full color. Alle voetbalafdelingen binnen de club komen uitgebreid aan bod, zoals de historie van de club, de jeugdafdeling, damesvoetbal, G-Team, vrijwilligers en de senioren.

De presentatiegids wordt uitgegeven door v.v. Sparta ‘30 in samenwerking met Z-Press Sport & Media. De lay-out van onze vereniging zal gemaakt worden door de leden en het bestuur van v.v. Sparta ‘30. De komende gaat een medewerker van Z-Press Sport & Media bedrijven benaderen met de vraag of die een advertentie willen plaatsen in de fonkelnieuwe presentatiegids.

Lees meer over:

woudrichem woudrichem sparta'30
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.