woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Schuurverkoop: op de bres voor vervolgde christenen

23 juli 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN / ALTENA - 'Laat u inschakelen voor vervolgde christenen.' Onder dat motto is  in Meeuwen een maandelijkse schuurverkoop gestart. 

Wereldwijd worden christenen achtergesteld, opgejaagd, mishandeld, gevangen gezet en zelfs gedood omdat ze geloven in Jezus Christus. dat gebeurt in landen als Korea, Pakistan, China, Iran et cetera. Dat wetend besloot familie Morren uit Meeuwen een maandelijkse schuurverkoop te organiseren waarvan de helft van de opbrengst naar de Stichting voor de Ondergrondse Kerk (SDOK) gaat.  SDOK zet zich in om vervolgde christenen te ondersteunen en vraagt in Nederland aandacht voor hun situatie.

Alle inwoners van Aalburg zijn van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen bij de schuurverkoop. Kom eens snuffelen bij familie H. Morren, Laan 22 te Meeuwen, wellicht is er iets voor u bij. De koffie staat klaar vanaf 10.00 uur. Schikt dat even niet? U kunt ook een afspraak maken om op een ander moment langs te komen: (0416) 351294.

Lees meer over:

Meeuwen sdok schuurverkoop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.