woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Voorbereidingen bouw winkelcentrum Sleeuwijk vorderen gestaag

22 juli 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - In Sleeuwijk wordt hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw winkelcentrum. Maandag 11 juli is de aanbesteding voor de voorbelasting (het ophogen met zand/grond zodat de wegen en het riool e.d. later niet verzakken) gepubliceerd op de aanbestedingskalender door de gemeente Werkendam. Dit is een website waar overheden hun werken publiceren zodat bedrijven er op kunnen inschrijven. In september starten de werkzaamheden al. De gemeenteraad van de gemeente Werkendam heeft het bestemmingsplan vastgesteld. Als er geen bezwaren worden ingediend bij de Raad van State wordt het bestemmingsplan 5 augustus 2011 onherroepelijk.

 De geplande start bouw is medio 2012, oplevering vindt plaats eind 2013.

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.