donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Ook provincie wil ark uit Biesbosch verwijderen

20 juli 2011 (door WerkendamNet)
WERKENDAM – Ook de provincie Noord-Brabant gaat zich bemoeien met de woonplek van de twee kluizenaars in het Steurgat. Binnenkort kunnen de bewoners, Jasper de Kort en Ingulf Richter, een brief verwachten van het Parkschap Nationaal Park De Biesbosch waarin staat dat de woonark het Steurgat uit moet. 

Lees hier het hele artikel...

De Kort en Richter leven al tien jaar in alle rust op een woonboot in het gebied. Het tweetal kocht vorig jaar een nieuwe woonark. Volgens de gemeente is die te groot en moet hij weg. De kluizenaars slepen de gemeente Werkendam nu voor de rechter. De gemeente Werkendam heeft laten weten dat de kluizenaars alle recht hebben om in beroep te gaan. Ze wacht de rechtzaak rustig af.
 

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.