donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

De kermis gaat los in het Almbos

20 juli 2011 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Van 8 tot en met 11 augustus is in het Almbos in Rijswijk weer het jaarlijkse Timmerdorp. Ruim driehonderd kinderen timmeren er op los om een zo mooi mogelijke hut te bouwen. Het thema dit jaar is “De kermis gaat los in het Almbos”, het Almbos is voor een week een heuse kermis!
Naast het timmeren zijn er voor de kinderen diverse activiteiten zoals een springkussen, avondspel, kermis, zeskamp etcetera. Donderdagavond sluit het timmerdorp af met een groot vuur van al het timmerhout voor alle kinderen en hun ouders. Kortom: een week vol plezier en spektakel in het Almbos!

Vrijwilligers
Stichting De Vleet is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met pannenkoeken bakken, een groep kinderen begeleiden of vos willen zijn bij het avondspel. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Maaike Scholten op 0183-301710 of via scholten@stichtingdevleet.nl of bel naar Jenny Groenenberg 0183-443265.

Deze hele week wordt mogelijk gemaakt door een enthousiaste werkgroep, ruim 120 vrijwilligers en vele sponsors die onder andere zorgen voor pallets, vervoer van de pallets of het beschikbaar stellen van materiaal. Onze hartelijke dank voor een ieder die zich belangeloos inzet voor zo’n geweldige week voor de kinderen!

Wilt u graag wat stookhout? Op donderdagmiddag 11 augustus vanaf 14.00 uur kunt u gratis hout komen halen in het Almbos! (Foto St. De Vleet)

Lees meer over:

Rijswijk timmerbos
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.