dinsdag 25 januari 2022

Alles over Altena

CU Aalburg: Stekker eruit, dan maar draadloos verder?

20 juli 2011 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG / REGIO -  De ChristenUnie Aalburg vindt het besluit van de colleges van Aalburg, Werkendam en Woudrichem om de samenwerking op ICT-gebied en elektronische dienstverlening te beëindigen 'ingrijpend'.

In een verklaring op de partijsite zet CU Aalburg uiteen wat er volgens hen is gebeurd en welke consequenties dit heeft. 'ICT en software pakketten grijpen diep in de bedrijfsvoering van de gemeentelijke organisatie. Op het moment dat er twee sporen gelopen worden met pakketten die niet/moeilijk met elkaar communiceren dan heeft het weinig zin om op die beleidsterreinen samen te werken. De impact van dit besluit is dan ook veel groter dan alleen op ICT en zal bepalend zijn voor de samenwerking voor de toekomst. Enkel het laaghangende fruit wordt nog geplukt.'  

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam samenwerking ict
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.