donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

GDC start als tweede klasser op 3 september

20 juli 2011 (door AalburgNet)

EEETHEN - De allereerste wedstrijd in de clubhistorie van GDC als tweede klasser is de uitwedstrijd tegen DFC uit Dordrecht. Op zaterdag 3 september zal de formatie van, onze nieuwe hoofdtrainer, Jan van Grinsven op sportpark Reeweg-Oost het opnemen tegen de rood-witte thuis ploeg die vorig jaar in de 2e klasse E op verdienstelijke 8e plaats eindigden.

Een week later is Hardinxveld de tegenstander in de allereerste thuiswedstrijd van het seizoen. Als alles naar wens verloopt zullen de nieuwe kleedkamers dan ook helemaal gereed zijn en kan GDC met trots zijn gasten ontvangen.

Lees meer over:

Eethen GDC tweede klasser
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.