donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Bankjes opnieuw geplaatst op strandje Rijswijk

19 juli 2011 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Om de waterkant van het strandje bij Rijswijk aantrekkelijker en gezelliger te maken, heeft de gemeente Woudrichem eerder  werkzaamheden laten uitvoeren. Er is extra zand aangebracht voor het strand, het pad naar het strandje is verstevigd met grasbetonstenen en er zijn bankjes geplaatst met afvalbakken erbij. Het is tijdens een wandeling of fietstocht een prima plekje om even over het water uit te kijken. De aanpassingen zijn mede mogelijk gemaakt door de gebiedscommissie Wijde Biesbosch met een subsidie van de Provincie Noord-Brabant.

Helaas waren de bankjes nauwelijks geplaatst of vandalen trokken die uit de grond. Ook werden de afvalbakken vernield. De gemeente heeft de vernielingen laten herstellen, maar helaas gebeurde het daarna nog eens. Intussen hebben de bankjes een verzwaarde constructie gekregen.

Onlangs zijn de bankjes opnieuw geplaatst op het strandje bij Rijswijk, want in de zomer zou toch iedereen gebruik moeten kunnen maken van het strandje. Nu maar hopen dat de bankjes op hun plaats blijven staan, zodat toeristen en recreanten kunnen genieten van het mooie uitzicht op de Afgedamde Maas.

Lees meer over:

Rijswijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.