Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Tien EK-punten voor Micha Boy de Waal in Duitsland

18 juli 2011 (door AalburgNet)

VEEN - Micha Boy de Waal uit het van de Wetering MX Team heeft dit weekend tijdens de derde wedstrijd om het Europees Kampioenschap 125cc in het Duitse Teutschenthal tien EK punten weten te scoren. In de eerste manche startte hij rond de vijftiende plaats maar door een val werd hij ver teruggeworpen. De rijder uit Veen kwam nog sterk terug en wist nog achttiende te worden. In de tweede manche kwam hij na een slechte start van buiten de top dertig teruggereden naar een veertiende plaats. Voor Micha Boy is dit een goede prestatie omdat hij tijdens het rijden nog veel hinder ondervond van zijn geblesseerde onderarm.

Lees meer over:

aalburg veen micha
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.