Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Automobilist ( 24) valt in slaap en rijdt lantaarnpaal omver

18 juli 2011 (door AalburgNet)

Veen • Een 24-jarige man uit Veen is vannacht )17 juli) rond 01.15 uur met zijn auto op de Groeneweg, bij de supermarkt uit de bocht gevlogen. Hij reed met zijn auto een lantaarnpaal omver. Hij is daarna kennelijk uitgestapt en naar huis gelopen. De autosleutels zaten nog in het contact. De agenten zijn naar het huisadres gegaan. De bestuurder vertelde dat hij in de auto in slaap was gevallen en daarom van de weg was geraakt. Hij had geen telefoon bij zich waardoor hij geen melding had kunnen maken.

Lees meer over:

veen automobilist slaap
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.