zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Giessense jaarmarkt gaat met vakantie

16 juli 2011 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - De aanstaande - 45e - jaarmarkt 2011 in Giessen krijgt dit jaar als thema voor de verlichting: Vakantie. Het bestuur gaat er van uit dat Giessen van 5 tot en met 10 september weer feëriek verlicht zal zijn.
Er zijn ook prijzen te winnen. Op 7 september wordt de verlichting beoordeeld door de jury de verlichting beoordeeld.

Andere activiteiten zijn de jaarlijkse barbecue en de tent waar de bewoners gezellig samen zijn met een hapje en een drankje. Onder de leden is palingroker en tijdens de rondgang van de “verlichtingsjury" zijn de gerookte palingen prima van smaak. Ook het bezoek van het dweilbandje wordt zeer op prijs gesteld. Buurtverenigingen kunnen zich opgeven voor een bezoekje van de dweilband. Stuur dan een mail naar a.kant@jaarmarkt-giessen.nl

Op donderdag 8 september wordt de jaarmarkt officieel geopend worden door burgemeester Petter.

Lees meer over:

Jaarmarkt Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.