donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Groep Come and Help aangekomen in Kenia

15 juli 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Dinsdag 12 juli vertrokken om 16:30 uur per touringcar vanuit Andel naar Schiphol Airport. Gisteren is de eerste groep deelnemers aangekomen in Kenia voor een verblijf van zeventien dagen. Jan den Elzen, Bob van de Kamp en Diederik van Andel zijn vanochtend geland op Nairobi Airport. Vanmiddag rond 15:00 uur Nederlandse tijd ontmoetten zij de rest van de groep en was het hele team van 33 personen en vier bouwvakkers compleet.
De groep schreef eerder: 'Wij zullen ons bezig houden met het bouwen van een schoolgebouw, zullen de nabij liggende schooltjes bezoeken om met de kinderen o.a. spelletjes te doen en proberen we een plaatselijke kerk te bezoeken en in contact te komen met de plaatselijke bevolking in de hoop dat zowel zij als wij van elkaar kunnen leren. Ook een safaritocht zal niet ontbreken! En met elkaar zullen we bezig zijn met o.a. Bijbelstudie, ontmoeting en gezelligheid. Wij verwachten dat deze reis voor ons allen indrukwekkend en onvergetelijk zal worden.'

In samenwerking met The Style Foundation, gevestigd in Nederland en Kenia, wordt gewerkt aan een hotelschool, polytechnische school, ecolodges, keuken, restaurant en vrijwilligersverblijven. De Andelse groep sprokkelde via diverse acties (o.a. een zwemmarathon, pannenkoeken baken, autowassen en stenen domino) ruim 32.000 euro bij elkaar voor dit doel. Op de site Come and Help zijn de vorderingen van de groep te volgen en is meer info beschikbaar.

Lees meer over:

kenia come and help
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.