woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne Vos ontvangt bestuurlijk bezoek

15 juli 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Donderdag 14 juli bezocht burgemeester Naterop en wethouder Spuybroek de winnaar van de Giro Donne d'Italia, Marianne Vos die haar twee plantenbakken overhandigden. Zij kreeg namens de gemeente het welbekende pakket met streekproducten overhandigd. Er werd uitgebreid met Marianne gesproken, die odner meer vertelde dat er 'best wel enge stukken in de route zaten.' Zo was er tijdens een etappe een donkere, onverlichte tunnel. Het hele peloton dook deze tunnel in met een snelheid van rond de 70 kilometer. Van de tien etappes werden er vijf op naam van Marianne geschreven. 

Ook Omroep Brabant was aanwezig voor een kort verslag. De omroep had ook een 'bijnaa geheim gehouden' verrassing voor Marianne. Zij werd verzocht om mee te gaan naar de timmerwinkel van Gerrit de Joode. Hier had Omroep Brabant een verrassing voor haar staan. Omdat deze meerdaagse koers geen wereldtitel is kreeg zij van de Gemeente Aalburg geen nieuw bankje. Als troost kreeg zij namens Omroep Brabant een Roze Stoel, nadat zij hierin had plaats genomen vond er een interview plaats. Dit interview werd met het Brabantse nieuws van 18.30 uur uitgezonden. (Meeuwenonline / archieffoto Aalburg.net)

Lees meer over:

Marianne vos Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.