vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Kunstgras voor pupillen Kozakken Boys

14 juli 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Na maanden van voorbereiding, plannen maken en vergaderen is de kogel door de kerk. Een vijftal personen met een groot hart voor (de jeugd van) Kozakken Boys gaat zich sterk maken om het toch al unieke pupillenveld op de Zwaaier te voorzien van kunstgras. De volgende heren maken deel uit van de werkgroep: Floor Visser, Iwan den Haan, Paul van Gelderen, Huib van Oord en Eric van Wijk.

Het behoeft geen betoog dat aan een dergelijk project een flink prijskaartje vasthangt. Genoemd vijftal zal daarom de komende maanden op velerlei manieren gaan trachten het financiële plaatje rond te krijgen, zodat onze jeugd in de toekomst niet meer teleurgesteld hoeft te worden als door vervelende weersomstandigheden de velden onbespeelbaar dreigen te worden. Dit euvel behoort dan tot het verleden, wat ongetwijfeld een positieve uitwerking zal hebben op het jeugdvoetbal bij Kozakken Boys.

Niet alleen sponsoren van Kozakken Boys, maar ook privépersonen binnen de club krijgen de mogelijkheid een stukje grond ‘te kopen’ om op die manier een bijdrage te leveren aan de totstandkoming van dit prachtige project. Daarnaast zullen er allerlei acties op touw worden gezet, zoals een sponsorloop, een loterij en een rommelmarkt en wordt er gesproken over het deelnemen aan een internationaal vermaard sportevenement waarmee de nodige gelden opgehaald zullen worden. Mocht u als lid/supporter/sponsor of op welke manier dan ook sympathisant zijn van Kozakken Boys, een warm hart hebben voor onze jeugd en bovendien in het bezit zijn van originele ideeën om de financiering van het kunstgrasveld mogelijk te maken, schroom dan niet een van de bovengenoemde heren aan te spreken.

Uiteraard gaan wij u de komende maanden via de site www.kozakkenboys.nl informeren over de ontwikkelingen omtrent het pupillenveld, zodat u op de hoogte blijft van de vorderingen. (KB)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.