Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

VV Woudrichem maakt bekerindelingen en programma bekend

14 juli 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - VV Woudrichem laat weten: 'Net als het 1e, 2e en 3e spelen ook de nodige jeugdteams mee in het bekertoernooi, in ons geval zijn dat de elftallen die op groot veld spelen. Dus de A1, B1, C1, C2, D1 en D2. Inmiddels zijn voor deze teams ook de indelingen voor het bekertoernooi bekend geworden, inclusief het bijbehorende programma. Hierin zijn geen data opgenomen, omdat dit verschillend is. In alle gevallen is speelronde 1 echter wel op zaterdag 27 augustus, speelronde 2 zal doordeweeks in de daaropvolgende week worden gespeeld en speelronde 3 op het eerste inhaal/beker-moment volgens het competitieschema.'

KLIK hier naar de site voor het programma....

Lees meer over:

Voetbal woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.