donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Drie gewonden bij eenzijdige aanrijding

14 juli 2011 (door AalburgNet)

GENDEREN/HEUSDEN - Drie mannen zijn woensdagavond om half tien gewond geraakt bij een aanrijding op de Polderweg. De 20-jarige bestuurder uit Genderen raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. De auto kwam aan de linkerzijde van de weg tegen een boom tot stilstand. Naast de bestuurder zat een 19-jarige man uit Genderen en achterin zat een 17-jarige jongen uit Eethen. Deze laatste moest door de brandweer uit de auto geknipt worden. Het drietal is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in 's-Hertogenbosch gebracht. In de auto werd een zakje met vermoedelijk harddrugs aangetroffen. Er zal een bloedonderzoek plaatsvinden om te kijken of de bestuurder onder invloed was.

Lees meer over:

ongeval Eethen Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.