zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Sam's kledingactie op zoek naar oude telefoons

14 juli 2011 (door AalburgNet)

GENDEREN - Sam’s Kledingactie introduceert Sam’s Telefoonactie. Vanaf 1 juli 2011 wordt er een landelijke telefooninzamelactie gehouden. Voor deze telefooninzameling verandert de naam van Sam’s Kledingactie in Sam’s Telefoonactie. Sam’s Telefoonactie wil via deze weg extra geld verwerven om de projecten van Cordaid Mensen in Nood te steunen. Jaarlijks levert Sam’s Kledingactie een donatie van € 400.000 Cordaid Mensen in Nood door het inzamelen van kleding. Meer informatie over Sam’s Telefoonactie? Klik hier.

Sam’s Telefoonactie zamelt oude mobiele telefoons, draadloze huistelefoons (DECT), opladers van mobiele telefoons, kabels en snoeren (bijvoorbeeld van elektrische apparatuur) in. Het inzamelpunt van  Sam’s Kledingactie in Genderen is bij familie Van der Vliet, Meerhoek 1 in genderen: 0653-104701.

Lees meer over:

kleding Genderen sam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.