donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Twee meldingen van wateroverlast in Werkendam

13 juli 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De brandweer kreeg twee meldingen van wateroverlast binnen, beiden in Werkendam. Dit naar aanleiding van de storm van dinsdagavond. Aan de Van Heldenstraat kon het riool de grote hoeveelheid water niet meer aan, waardoor het overtollige water de achterzijde van een woning in stroomde. De brandweer heeft daar water weggepompt. Kort daarop volgde een melding vanaf de Reegreppel, waar het overtollige regenwater vanaf de bovenliggende balkons haar weg zocht via de daar beneden gelegen woonvoorziening De Ark.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.