Friday 17 September 2021

Alles over Altena

'Nieuw' bestuur Historische Haven vol plannen

13 juli 2011 (door WoudrichemNet)
WOUDRICHEM - Sinds april is het beheer van de historische haven in Woudrichem in handen van Stichting Historische Haven.

De gemeente doet alleen nog het groot onderhoud. Sinds de opening van de haven was het beheer in handen van de gemeente en de Stichting Historische Haven. De overeenkomst leverde veel onduidelijkheden en problemen op.
Precies een jaar geleden werd daarom door de gemeenteraad besloten om de exploitatie over te dragen en twee personen van de gemeente toe te voegen aan het bestuur van de haven. Dit bestuur staat tevens ook voor een nieuwe taak: het organiseren van activiteiten. (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.