Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Kinderopvang Woudrichem gaat naar KindercASLa

13 juli 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Kinderopvang Woudrichem krijgt de unieke gelegenheid om op 20 juli met een groepje kinderen af te reizen naar Almere en wel naar KindercASLa, een pas geopend, educatief centrum. De Woerkumse kinderopvang mag als eerste met een groep kinderen daar een programma volgen in het kader van bouwen, wonen en gezond leven. Pas later zullen anderen zich bij de groep voegen. Met deze pilot heeft de kinderopvangorganisatie dus een primeur.

KindercASLa is een educatief centrum in Almere waar kinderen van 6 tot 12 jaar op een spannende manier kunnen leren en kennismaken met bouwen, wonen en gezond leven. Het gebouw is een ontwerp gebaseerd op de ideeën van vijf kinderen uit Nederland. Prinses Maxima opende enige tijd geleden het KindercASLa centrum officieel. De ontwikkelingen omtrent dit roemruchte huis, alsook de opening zelf, waren te volgen bij het programma 'Het Klokhuis' op Nederland 3. Het gebouw is het resultaat van een prijsvraag uitgeschreven door het tv-programma Het Klokhuis. Architect Jord den Hollander smeedde de vijf winnende ontwerpen samen tot een spannende roze taart, die flonkert als een juweel in het Cascade park in Almere Poort.

Jeremy Husman (PR Kinderopvang woudrichem): 'Wie interesse heeft om zijn of haar kind te laten deelnemen aan deze geweldige activiteit, kan contact opnemen via: info@kinderopvangwoudrichem.nl Bij een groot aantal aanmeldingen zal er op basis van loting beslist worden wie er uiteindelijk mee kunnen. Mensen krijgen hier tijdig bericht over.'

Lees meer over:

woudrichem Kinderopvang net
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.