vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Bejaarde vrouw raakt gewond bij verkeersongeval

13 juli 2011 (door AalburgNet)

GENDEREN - De politie behandelde dinsdagmiddag 12 juli 2011 een verkeersongeval op de Buitendijk in Genderen. Bij het ongeluk raakte een 87-jarige vrouw gewond.
Het ongeluk gebeurde rond 12.25 uur toen de bestuurder van een grijze Hyundai links af naar de parallelweg wilde slaan. De man liet daarbij een andere auto die op dezelfde weg rechtdoor ging niet voor gaan. Door de klap ging de grijze Hyundia op zijn kant. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De passagier van de aangereden auto, een rode Toyota, raakte gewond. Deze 87-jarige vrouw uit Genderen is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ze was goed aanspreekbaar, maar aard en omvang van haar letsel zijn bij de politie onbekend.

Lees meer over:

ongeval Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.