Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Politie zoekt getuigen overval verhuurbedrijf bouwmaterialen

12 juli 2011 (door WoudrichemNet)
GORINCHEM / WOUDRICHEM - De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een verhuurbedrijf van bouwmaterialen en is op zoek naar getuigen. Maandagochtend 11 juli kwam rond 6.40 uur een onbekende man het bedrijf aan de Bleek binnenlopen. De man bedreigde een medewerker van het bedrijf, een 38-jarige man uit Woudrichem, met een steekwapen. Vervolgens ging de overvaller er met een onbekend geldbedrag vandoor. De medewerker ging hierop achter de overvaller aan, waarna een handgemeen ontstond. De overvaller wist er vervolgens alsnog vandoor te gaan. De medewerker van het bedrijf raakte gewond. Hij is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft na het binnenkomen van de melding met meerdere eenheden in de omgeving uitgekeken naar de overvaller. Ook werd een sms-alert uitgezonden met het signalement van de dader. Dit heeft tot op heden niet geresulteerd in een aanhouding. Medewerkers van de recherche kwamen ter plaatse en de Unit Forensische Opsporing heeft een (sporen)onderzoek gedaan. De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van de overval of die meer informatie hebben contact op te nemen. Het signalement van de overvaller: negroïde man, 1.80m lang, normaal postuur, stoppelbaard, zwarte trui met capuchon met witte opdruk. Mensen die de man hebben gezien of meer informatie hebben wordt gevraagd te bellen met 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).
 
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.