Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Positieve impuls voor Aalburgse ondernemers

12 juli 2011 (door AalburgNet)

AALBURG -  Acht Wijk en Aalburgse en Veense ondernemers hebben samen met het gemeentebestuur hun krachten gebundeld in een ondernemersmanifest. Doel is om het Aalburgse ondernemersklimaat een positieve impuls te geven. Binnen het manifest worden enkele te verbeteren thema’s genoemd, zoals netwerken, educatie en clustering van ondernemersactiviteiten. Dit alles op basis van de zogenaamde ‘triple-O’-gedachte: de bundeling van krachten en het nemen van verantwoordelijkheid door ondernemers, onderwijs en overheid.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

aalburg aalburg veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.