vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

VEKA Racing team naar Moskou

11 juli 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Voor de Silk Way Rally, welke afgelopen zaterdag 9 juli is gestart vanuit Moskou, vertrok de VeKa MAN with a Mission karavaan vanuit Eindhoven. Twee racetrucks en twee assistentietrucks begonnen aan de lange rit naar het Rode Plein. De voorbereidingen betekende hard werken voor het gehele team, omdat er twee auto’s volledig opnieuw opgebouwd zijn voor deelname aan deze Rally. De auto van Peter Versluis is na de Dakar volledig uit elkaar gehaald om de auto weer volledig “nieuw” op de wielen te komen.

Lees hier het hele artikel ...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.