vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Politie vraagt Sleeuwijkers alert te zijn na drie brandjes in één nacht

9 juli 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJk - De politie vraagt inwoners van Sleeuwijk alert te zijn op verdachte omstandigheden. In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 juli werden op drie locaties brandjes ontdekt. Eerst werd rond 02.30 uur op de Notenlaan een scooter door brand verwoest, daarna betrof het een heg aan de Kastanjelaan. Ook een tuinhuisje aan de Griendweg werd kort voor 04.00 uur door brand getroffen. In alle gevallen wordt rekening gehouden met brandstichting. Mensen die informatie hebben over deze brandjes, worden gevraagd zich te melden op 0900-8844.

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.