donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Tilburger (60) gewond bij landing luchtballon in Andel

9 juli 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Een 60-jarige man uit Tilburg is vrijdagavond 8 juli 2011 gewond geraakt toen hij de landing van een luchtballon uit de mand viel. Bij het landen in een weiland aan de Neer-Andelseweg raakte de mand de grond waarna de Tilburger eruit viel. Daarbij kreeg hij de mand op zijn rug. Ambulancepersoneel heeft hem ter plekke behandeld. De Tilburger, die aanspreekbaar was, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De luchtvaartpolitie doet onderzoek naar het ongeval. De Tilburger gaf aan dat het zijn eigen schuld zou zijn dat hij uit de mand was gevallen.

Lees meer over:

luchtballon
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.