donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Breuer op toernee in Hank en Werkendam

8 juli 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Burgemeester Carla Breuer bezocht Hank op 17 juni . Twee bestuursleden van de Stichting Archief Kring Hank brachten de burgemeester in vogelvlucht op de hoogte  van historische gebeurtenissen en tijdperken in het dorp. Tevens werd een korte wandeling gemaakt rond het wooncomplex De Dotter.

Op vrijdagmiddag 1 juli werd het laatste bezoek voor de vakantie gebracht aan het appartementencomplex Keizersgulden in Werkendam. De burgemeester werd ontvangen door een groot deel van de bewoners in de serre op de hoogste verdieping (het dak) van het complex. Het net verschenen burgerjaarverslag werd deze middag uitgereikt, er was een rondleiding rondom het gebouw en er werd een aantal appartementen bezichtigd.

Inmiddels heeft Breuer alle vijf de kernen  bezocht. Zij wil op deze manier graag in gesprek komen met de bewoners en met hen praten over de leefbaarheid van de wijk.

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.