donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Kenia-groep is er helemaal klaar voor

8 juli 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL -  De afgelopen maanden stond voor ons in het teken van onze Kenia reis. En we kunnen vol trots zeggen dat we er klaar voor zijn. Dinsdag 12 juli vertrekt de groep van 33 deelnemers en 4 bouwvakkers van The Style Foundation naar Schiphol. 's Avonds om 9 uur pakt men het vliegtuig naar Nairobi Airport waar het gezelschap de volgende ochtend hoopt aan te komen. Daarna volgen nog een aantal uren reizen per bus om uiteindelijk aan te komen op het projectterrein.

Kerkdienst

Aanstaande zondag wordt in de Hervormde Kerk te Andel (www.hervormdandel.nl) een speciale Kenia kerkdienst gehouden. Ds. Bart de Bruin zal in deze dienst voorgaan en alle deelnemers en hun ouders en familie zullen aanwezig zijn. UIteraard willen we u van harte uitnodigen om ook bij deze dienst aanwezig te zijn. De dienst start om 18:00 uur. De avond dienst in de Gereformeerde kerk is komen te vervallen in verband met deze Kenia- dienst.

Uitzwaaien

'Dinsdag 12 juli vertrekken we om 16:30 uur gezamenlijk per touringcar naar Schiphol Airport. Het lijkt ons heel erg leuk als u ons komt uitzwaaien. U bent dan ook van harte welkom. We vertrekken vanuit het Hervormd Centrum "De Ark", Burgemeester van der Schansstraat 51 in Andel. Tijdens de reis proberen wij een weblog bij te houden. Hier zullen verschillende deelnemers een reisverslag plaatsen met daarin hun ervaringen. U kunt meelezen op www.come-and-help.org. We vinden het leuk als u af en toe een berichtje plaatst in ons gastenboek.'

Lees meer over:

kenia come help
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.