zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Gereformeerde gelovigen mogen op internet

8 juli 2011 (door AalburgNet)

ALTENA -  Goed nieuws voor de gereformeerden. Zij mogen op het internet, aldus het besluit van de kerkvergadering van Barneveld. Het lijkt een verrijking, maar de gelovigen zijn er niet allemaal even blij mee.

Ondanks de uitkomst, duikt niet iedereen direct op het web. Een woordvoerder: "Er wordt van alles gedaan met internet. Ik denk dat er op internet veel meer rottigheid staat dan op televisie voorbij komt." Anderen gebuiken gefilterd internet. "Alles wat te bloot is of geweld bevat, wordt gefilterd waardoor wij schoon internet hebben." 
In Brabant zijn een aantal kerken te vinden die tot de bevindelijken behoren. Die gereformeerde gemeenten staan vooral in Woudrichem, Aalburg, en Werkendam. (Omroep Brabant)

Lees meer over:

Altena Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.