vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Mooie zaterdag voor open podium Waterstof

4 juli 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Fort Altena stond dit weekend helemaal in het teken van Festival Waterstof, naar een idee van Hankenaar Jan Gerrit Adema en de Woudrichemse schrijfster Lizzy van Pelt.

Zaterdagmiddag stond het open podium op het programma. Iedereen die zonder competitie zijn of haar kunsten op het podium wilde laten zien, kreeg daar de kans voor. Daarnaast konden bezoekers onder meer samen met muzikant Geert Tiersma muziekinstrumentjes maken en zorgde zanggroep Tourdion voor vrolijke muziek. Ondertussen deden de kinderen mee aan een schilderworkshop onder leiding van Martin Copier en liepen de toneelspelers van Toneelgroep Entree rond het fort. (Het Kontakt)

Voor meer informatie en foto's www.festivalwaterstof.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.