zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

De Boekenkast van Marcel Vaandrager

4 juli 2011 (door WerkendamNet)

REGIO - De boekenkast van … Marcel Vaandrager: dichter en nog veel meer … in bibliotheek Werkendam.

 In de serie “De Boekenkast Van …” heeft Marcel P. Vaandrager zijn favoriete boeken tentoongesteld in Bibliotheek Werkendam. Zijn grote hobby is schrijven en dichten. Zijn gevarieerde keuze wordt gekenmerkt door een fascinatie voor techniek. Snel komen kijken dus … Bibliotheek Werkendam, Gedempte Haven 17. 4251 CA Werkendam. Voor verdere informatie: www.bibliotheekaltena.nl.

De Boekenkast Van … elders
De Boekenkast in bibliotheek Giessen wordt binnenkort gevuld met de keuze van Amy van Beem. In Aalburg heeft Gerben van Helden een presentatie gemaakt. Vragen of suggesties? Ga naar de bibliotheek bij u in de buurt.

Lees meer over:

Werkendam bobliotheek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.