zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Rabobank Altena: 75.000 euro voor goede ideeën

3 juli 2011 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Rabobank Altena stelt zich ten doel een bijdrage te leveren aan het welzijn en de welvaart in het Land van Heusden en Altena. Hiervoor is het Coöperatief Dividend in het leven geroepen. Uit dit Coöperatief Dividend worden projecten ondersteund die een bijdrage leveren aan het economische, sociale of culturele leven in de regio. Voor 2011 is hiervoor totaal € 75.000 beschikbaar. Tot 1 augustus kunnen nog projecten ingediend worden.

Voor 2011 kunnen aanvragen nog ingediend worden tot 1 augustus a.s. Daarna volgt een stemronde en een beoordeling door de ledenraad. Tijdens de afdelingsvergadering op 24 november, worden de winnaars bekendgemaakt. Er zijn diverse categorieën waarvoor een aanvraag ingediend kan worden. Dit zijn:

  • Wijk & Gemeente (Dorp & Wijk)
  • Cultuur & Natuur
  • Jongeren & Educatie
  • Zorg & Senioren

Klik hier voor meer info.

Lees meer over:

Altena Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.