woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Man steekt broer met mes

2 juli 2011 (door WerkendamNet)

HANK -  De politie heeft een 21-jarige man uit Hank aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 24-jarige broer met een mes te hebben gestoken. Rond middernacht (01-07-2011) ontving de politie een melding van een ruzie in een woning in Hank waarbij gestoken zou zijn. Agenten spoedden zich ter plaatse en troffen in het huis het slachtoffer aan. Hij had een steekverwonding in zijn onderarm. De man vertelde dat hij in de woning ruzie had gekregen met zijn jongere broer. Tijdens het conflict had zijn broer een keukenmes gepakt en hem daarmee verwond. Na het incident was de verdachte vertrokken. Agenten vonden hem korte tijd later bij een familielid. Het slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. De verdachte is op het bureau in verzekering gesteld.
 

Lees meer over:

Werkendam hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.