maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Giessense Boulevard een succes

2 juli 2011 (door WoudrichemNet)
GIESSEN - De Giessense Boulevard op industrieterrein De Rietdijk in Giessen is zaterdag druk bezocht. Vanaf tien uur 's ochtends liepen mensen af en aan om de kramen met hun uitgestalde waren te bekijken. Een industrieterrein als decor voor een braderie is bijzonder en op het eerste gezicht onaantrekkelijk. Dat het (nog) onbekende evenement daarom meteen zoveel bekijks trok was niet te voorspellen en bijzonder. De initiatiefnemers met een goed gevoel terug kijken op de dag.  De boulevard was vooral een braderie, omdat het grootste deel bestond uit kramen met tal van waren zoals kleding, handwerk en etenswaren. Daarnaast was het ook een evenement waarop bedrijven uit de regio zich konden presenteren.  Ook de jeugd vermaakte zich met kameelrijden, brandblussen of een bungy-jump. (Brabants Dagblad)
 

Lees meer over:

Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.