zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Landelijke imkerdag ook in de regio

2 juli 2011 (door AalburgNet)

ALTENA - Op zaterdag houden de dse Nederlanimkers open huis. Ook in de regio Altena doet men mee met de Madense Natuurvrienden. Op de landelijke Open Imkerijdag is een observatiekast, waar een bijenvolkje achter glas te bewonderen valt. De imkers laten zien hoe honing wordt geslingerd, hoe kaarsen gemaakt worden van bijenwas, hoe met de bijen de honing wordt gewonnen, wat de bijen met het stuifmeel die ze halen doen of hoe bijenkoninginnen geteeld worden.
Marian van Leeuwen is een imker uit Altena, ze is zaterdag in De bijenstal in Made. De boerderij is per auto bereikbaar en er is een fietsroute van 7,7 km te fietsen, langs de stal en het natuurpark. Meer info op www.madesenatuurvrienden.nl

Lees meer over:

Altena Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.