maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Geslaagd jubileumtoernooi TV Werkendam

30 juni 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Bijna 300 partijen, een prachtige jubileumkrant, de Zingende Slager en een heerlijk buffet van De Waterman ter afsluiting. Tennisvereniging Werkendam kan terug kijken op een zeer succesvol jubileumtoernooi. De hele week was het gezellig en de spelers kwamen zoals vanouds van heinde en ver. Afgelopen zaterdag was de finaledag. Na de wedstrijden is het in Werkendam tijd voor ontspanning. Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum was er een optreden van Wim van den Heuvel en werden de gasten bediend door de Bavariababes. De toernooicommissie kijkt terug op een succesvolle en gezellige week. (Nieuwsblad)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.