donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Gemeenteraad van Werkendam dient raadsbreed motie A27 in

30 juni 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Afgelopen dinsdag is tijdens de Raadsvergadering een motie aanpak A27 op initiatief van het CDA raadsbreed ingediend. CDA-fractievoorzitter Gerard Paans:  'De A27 ligt ons na aan het hart. Als gemeente en college is er veel aan gelegen geweest om de minister te overtuigen van de noodzaak van vier keer twee rijbanen in plaats van twee keer vier rijbanen en een snelle aanleg daarvoor. Een stichting werd in het leven geroepen, alle gemeenten langs de A27 zijn verenigd in de Bestuurlijke Adviesgroep A27 Lunetten Hooipolder en toch vinden wij geen gehoor. Den Haag lijkt wel doof voor onze oproep en de oproep van alle inwoners langs de A27. Zijn wij niet belangrijk genoeg of voert het geld echt de boventoon in Den Haag? Wij weten wij dat het CDA daar deel van uitmaakt. Wij zullen dan ook onze bronnen in Den Haag benaderen om aan te geven wat wij in Werkendam hier van vinden.'

Het CDA vindt dat een duidelijk teken als voltallige raad aan de minister laat zien het niet eens te zijn met diens beslissing en dat dit een krachtig signaal is aan Den Haag over het ongenoegen en over wat de wens van Werkendam. 

De motie is doorgestuurd naar de omliggende gemeenten zoals Gorinchem en de Altena gemeenten. (Foto Gerard Paans - CDA)

Lees hier motie verbreding A27

Lees meer over:

cda Werkendam Werkendam a27
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.